FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE
ANALELE UNIVERSITĂȚII “EFTIMIE MURGU” REȘIȚA
FASCICOLA II. STUDII ECONOMICE
ISSN-L 2344 – 6315
ISSN 2344 – 6315 (Print)
ISSN 2344 – 6498 (online)

Politica de copyright

Articolele transmise către evaluare reprezintă lucrări originale, elaborate de autori, care nu au fost publicate înainte și nu se află în prezent în proces de evaluare la nici o altă publicație. Articolele nu trebuie să încalce drepturile de autor ale altor cercetători și nu trebuie să conțină informații confidențiale, defăimătoare sau false.

Răspunderea pentru conținutul articolelor publicate în revista Analele Universității ”Eftimie Murgu” Reșița. Fascicola II. Studii Economice, aparține în întregime autorilor. Redactorii, membrii comitetului editorial și editura nu vor fi trași la răspundere pentru conținutul articolelor. Autorii completează și semnează declarația de copyright, iar cititorii au libertatea de a distribui și utiliza informațiile din revistă, prin respectarea proprietății intelectuale a autorilor articolelor respective.

Revista permite autorului (autorilor) să dețină drepturile de autor și să păstreze drepturile de publicare.

Autorii certifică faptul că lucrarea:

Autorii garantează că au inclus o documentație completă a tuturor surselor utilizate în crearea textului și, după caz, au obținut permisiunea scrisă pentru utilizarea textului, tabelelor și / sau ilustrațiilor de la orice sursă (surse) protejate prin drepturi de autor și au fost de acord să furnizeze acorduri scrise la cerere.

Autorii sunt conștienți de faptul că revista Analele Universității "Eftimie Murgu" Resita. Fascicola II. Studii Economice nu poate fi trasă la răspundere în cazul în care oricare dintre obligațiile menționate mai sus nu este respectată.

Facultatea de Științe Economice - Piața Traian Vuia, Nr. 1-4, 320085 Reșița, ROMÂNIA

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.